Vegan crispy nuggets

Crispy nuggets

Hozzávalók

Hozzávalók (10 db-hoz):
– 1 fej zeller, amiből főtt zellerhasábokat készítünk

Krém:
– 50 g Vegajó Vegaföl
– 1 kk. dijoni mustár
– só, bors

Bunda:
– 60 g protein chips
– 25 g Vegajó Trapi

Mártogatós krém:
– 100 g Vegajó Vegaföl
– 1 ek. cukormentes ketchup
– 1 kk. dijoni mustár
– só, bors

Elkészítés

A zellert megpucoljuk, hasábokra vágjuk, majd puhára főzzük. A krémhez, amibe forgatni fogjuk, összekeverjük a hozzávalókat.

A chipset ledaráljuk, a Vegajó Trapit lereszeljük, majd a kettőt összeforgatjuk, így megkapjuk a bundát. A főtt zellerhasábokat először a krémbe, majd a bundába forgatjuk.

200 fokon AirFryer-ben vagy sütőben 15 perc alatt ropogósra sütjük.

Jó étvágyat!

Kapcsolat

Termékeinkkel kapcsolatos kérdés esetén vagy további felvilágosításért írj nekünk az info@vegajo.hu e-mail címre!