Málnás, banános, étcsokoládés brownie

brownie

Hozzávalók (egy kb. 25×25 cm-es tepsihez):

  • 10 dkg (70%-os) étcsokoládé
  • 10 dkg margarin
  • 20 dkg Fino Vegajó Cottage
  • 2 darab (kb. 25 dkg tisztítva) érett banán
  • 5 dkg cukor 
  • 3 tojás
  • 5 dkg liszt
  • csipet só 
  • 10 dkg málna

Elkészítés

1. A csokoládét és a margarint vízgőz felett vagy mikróban összeolvasztjuk, majd simára keverjük. A Fino Vegajó cottage krémet és a banánt összeturmixoljuk.

2. Az egész tojásokat a cukorral kihabosítjuk, hozzáadjuk a banános krémet és a csokoládés
keveréket, majd beleforgatjuk a lisztet és a sót. Simára keverjük.

3. Sütőpapírral bélelt, kb. 25×25 cm-es tepsibe öntjük, a tetejét megszórjuk a málnával. 180
°C-ra előmelegített sütőben 25 percig sütjük (ilyenkor még ragacsos, ha beleszúrunk egy tűt,
de nem kell tovább sütni, mert akkor kiszárad). Hagyjuk kihűlni, felszeletelve tálaljuk.