Húsvéti tormás krém házi krékerrel
Tormás krém
Hozzávalók
Krém:
1 doboz Fino Vegajó Vegaföl
1 doboz Fino Vegajó natúr Trapi Krém
1/2 szál újhagyma
2 ek. natúr torma
2 tk. kurkuma
só, bors
Kréker (8 db):
1 csomag (70 g) magkeverék vagy protein mix
100 g Fino Vegajó Trapi
100 g répa
Elkészítés
Krém:
Nagyon egyszerűen egy spatula vagy turmix segítségével minden alapanyag hozzáadásával kidolgozzuk a krémet. Édes kaláccsal fogyasztva a legfinomabb, de természetesen sós pékáruhoz is kitűnő, mint a kréker.
Kréker:
A magvakat leturmixoljuk, majd a hozzávalókat összegyúrjuk, és 8 egyforma méretű krékert készítünk belőle. 200 fokon, 20 perc alatt AirFryerben megsütjük (az utolsó 5-10 percben fordítsunk egyet rajtuk), és már kész is!