Húsvéti tormás krém házi krékerrel

Tormás krém

Hozzávalók

Krém: 

1 doboz Fino Vegajó Vegaföl
1 doboz Fino Vegajó natúr Trapi Krém 
1/2 szál újhagyma 
2 ek. natúr torma 
2 tk. kurkuma 
só, bors 

Kréker (8 db):

1 csomag (70 g) magkeverék vagy protein mix 
100 g Fino Vegajó Trapi 
100 g répa 

Elkészítés

Krém:

Nagyon egyszerűen egy spatula vagy turmix segítségével minden alapanyag hozzáadásával kidolgozzuk a krémet. Édes kaláccsal fogyasztva a legfinomabb, de természetesen sós pékáruhoz is kitűnő, mint a kréker.

Kréker:

A magvakat leturmixoljuk, majd a hozzávalókat összegyúrjuk, és 8 egyforma méretű krékert készítünk belőle. 200 fokon, 20 perc alatt AirFryerben megsütjük (az utolsó 5-10 percben fordítsunk egyet rajtuk), és már kész is!

Kapcsolat

Termékeinkkel kapcsolatos kérdés esetén vagy további felvilágosításért írj nekünk az info@vegajo.hu e-mail címre!