Citromfűkrémes, crunchy édesburgonya gnocchi

Gnocchi

Hozzávalók

-250 g előfagyasztott édesburgonya gnocchi
-pici olívaolaj spray
-100 g Trapi
Krém:
-1 marék citromfű + 1 marék petrezselyem vegyesen
-só, bors
-150 g Vegaföl

Elkészítés

A fagyos gnocchikat megfújjuk olívaolaj sprayvel, majd 200 fokon 15 perc alatt ropogósra sütjük. Közben a citromfüvet a petrezselyemmel összevágjuk, majd a fele részét a sóval, borssal együtt a Vegafölhöz adjuk, és így kikeverjük az öntetet. 

A kész gnocchik tetejére Trapit reszelünk, majd megszórjuk a maradék zöldfűszerrel. Az elkészített krémmel tálaljuk.

Tökéletes vendégváró finomság egy grillpartihoz, vagy akár snack a mindennapokra.

Kapcsolat

Termékeinkkel kapcsolatos kérdés esetén vagy további felvilágosításért írj nekünk az info@vegajo.hu e-mail címre!