Vegafölös-gyümölcsös vegán pohárdesszert

Pohárdesszert

Hozzávalók 2 főre

4 db Fino Vegajó Vegaföl 

7 g vegán zselatin 

100 g cukor 

Vaníliaaroma 

200 g bogyós gyümölcs 

1 evőkanál keményítő

Elkészítés

A 4 pohár Fino Vegajó Vegafölt felmelegítjük a cukorral, vaníliaaromával és végül hozzáadjuk a zselatint. Poharakba töltjük és hűtőbe tesszük. A gyümölcsöt villával összetörjük és feltesszük egy lábasban melegíteni, hozzáadjuk a keményítőt és csomómentesre keverjük. Ha elkészült levesszük a tűzről, hűlni hagyjuk és a poharak tetejére kanalazzuk. Hűtőben állni hagyjuk egy éjszakát, és másnapra fogyasztásra kész a desszertünk.

Kapcsolat

Termékeinkkel kapcsolatos kérdés esetén vagy további felvilágosításért írj nekünk az info@vegajo.hu e-mail címre!