Trapi rúd
Trapi rúd
Hozzávalók
– 60 g margarin
– 80 g Vegajó Trapi szendvicskrém
– 50 g Vegajó Vegaföl
– 100 g Vegajó Trapi (reszelve)
– 150 g univerzális reformliszt
– 1/2 tk só
– 1/2 tk sütőpor
Elkészítés
A margarint összemorzsoljuk a liszttel, add hozzá a sütőport és a sót, majd összegyúrjuk. Belekeverjük a reszelt Vegajó termékeket, és kinyújtjuk kb. 0,5 cm vastagra, majd rudakat végunk belőle. Kenjük le tojással, szójuk meg köménymaggal és reszelt trapival!
Tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe, és előmelegített sütőben 180°C-on süssük kb. 15-20 percig, amíg aranybarnák lesznek! (Vagy airfryerben bake funkción 175 fokon 20 percig.)
Jó étvágyat!