Trapi rúd

Trapi rúd

Hozzávalók

– 60 g margarin

– 80 g Vegajó Trapi szendvicskrém

– 50 g Vegajó Vegaföl

– 100 g Vegajó Trapi (reszelve)

– 150 g univerzális reformliszt

– 1/2 tk só

 

– 1/2 tk sütőpor

Elkészítés

A margarint összemorzsoljuk a liszttel, add hozzá a sütőport és a sót, majd összegyúrjuk. Belekeverjük a reszelt Vegajó termékeket, és kinyújtjuk kb. 0,5 cm vastagra, majd rudakat végunk belőle. Kenjük le tojással, szójuk meg köménymaggal és reszelt trapival!
Tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe, és előmelegített sütőben 180°C-on süssük kb. 15-20 percig, amíg aranybarnák lesznek! (Vagy airfryerben bake funkción 175 fokon 20 percig.)

Jó étvágyat!