Sütés nélküli
Vegaföl-Cottage krémtorta

Krémtorta

Hozzávalók

150 g gluténmentes keksz 

100 g növényi krém (vegán vaj alternatíva) 

400 g Fino Vegajó Cottage 

2 pohár Fino Vegajó Vegaföl 

150 g cukor (ízlés szerint módosítható) 

Vaníliaaroma 

15 g vegán zselatin 

1,5 dl növényi ital

Elkészítés

Az összetört kekszhez hozzáadjuk az olvasztott növényi krémet, elkeverjük, majd lenyomkodjuk a tortaforma aljára és hűtőbe tesszük pihenni. A krémhez a Fino Vegajó Cottage-ot és a Fino Vegajó Vegafölt összekeverjük a cukorral, vaníliaaromával. A zselatint felmelegítjük a növényi itallal, vigyázzunk, hogy ne forraljuk fel! Ezután a keveréket a krémhez adjuk, majd az egészet ráöntjük a kekszalapra és 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Tálalhatjuk friss gyümölccsel, karamellöntettel.

Kapcsolat

Termékeinkkel kapcsolatos kérdés esetén vagy további felvilágosításért írj nekünk az info@vegajo.hu e-mail címre!