Répa toast

Toast

Hozzávalók

4 adaghoz

Tortillához:
– 300 g répa
– 200 g Fino Vegajó Trapi

Töltelék:
– 300 g natúr lében lévő tonhal
– 1/2 csokor kapor
– só, bors
– 1 ek. Fino Vegajó Vegaföl
– 50 g olívabogyó
– 1 szál újhagyma 

Egyéb:
– rukkola

Elkészítés

A répát meghámozzuk, majd egy zöldséghámozó segítségével szeleteket vágunk belőlük. Egy sütőpapírral bélelt tepsin eloszlatjuk, úgy, hogy jól fedjék egymást a répaszeletek. Duplázzuk a rétegeket, hogy kellően vastag, DE NE TÚL vastag legyen az alap. (FONTOS A TÖBBSZÖRI RÉTEGEZÉS! Ha túl vékony a répa, akkor megéghet sütés közben úgy, hogy a Trapi még nem olvad jól rá!)
A Trapit lereszeljük, majd ezzel egyenletesen megszórjuk a kapott répa téglalapot. 190 fokos sütőben alsó-felső sütéssel 15-20 perc alatt készre sütjük. Folyamatosan figyeljük, sütő függő lehet!
Közben elkészítjük a töltelékhez a krémet: a tonhalhoz adjuk az olívabogyót, a kaprot, sót, borsot, a felszeletelt újhagymát, majd Vegaföllel jól átdolgozzuk. Ahogy megsült a tortilla alap, hagyjuk teljesen kihűlni, majd megtöltjük. Először mehet rá a tonhalas krém, majd a rukkola. Félbehajtjuk, és négy egyforma háromszöget vágunk belőle. 
Jó étvágyat!