Répa kuglóf

Kuglóf

Hozzávalók

Kuglófhoz:
100 g darált mag (ízlés szerint választott: pl. dió, mogyoró keveréke)
100 g répa
8 g vanília aroma
7 g sütőpor
6 g folyékony édesítőszer
100 g cukormentes kókusztej
30 g gránátalma koncentrátum
1 ek. fahéj
50 g zabpehely

Tetejére:
100 g Fino Vegajó Vegaföl
10 g gránátalma koncentrátum
10 g natúr mogyorókrém
2-3 g vanília aroma
édesítőszer ízlés szerint
mag szórás

 

Elkészítés

A répát lereszeljük, majd hozzáadunk minden alapanyagot. Ezeket jól elkeverjük. Egy sütőpapírral bélelt tepsiben 200 fokon alsó-felső sütéssel 25-35 perc alatt készre sütjük. Kikeverjük a tetejére szánt krémet.
Miután megsült a sütemény, megkenjük a krémmel, megszórjuk magokkal, és reszelt répával, majd tálaljuk.  

Kapcsolat

Termékeinkkel kapcsolatos kérdés esetén vagy további felvilágosításért írj nekünk az info@vegajo.hu e-mail címre!