Lazac Wellington

Lazac

Hozzávalók

1 csomag gluténmentes vagy tk. leveles tészta

Töltelék:

– 500 g lazac 

– só, bors

Ragu:

– 4 gerezd fokhagyma

– 80 g spenót

– 150 g @finovegajo Medvehagymás Trapi Krém

– só, bors, szerecsendió

Tetejére:

– olívaolaj spray

– választott magvak

Elkészítés

A megtisztított lazacot (vágjuk le róla a bőrét) a leveles
lapba helyezzük. 

Sózzuk, borsozzuk. Elkészítjük a ragut: a fokhagymát és a spenótot egy tapadásmentes serpenyőben megpirítjuk. 

Majd mikor a spenót levelek kellően megfonnyadtak, hozzáadjuk
a Vegajó Trapi krémet, és így sűrítjük be.

A ragut a lazac tetején eloszlatjuk, majd oldalanként
felhajtogatjuk a leveles lapokat. Megfújjuk az így kapott batyunk tetejét és
átlósan bevagdossuk. Megfújjuk olívaolaj spray-vel, megszórjuk a választott
magvakkal, majd 180 fokon 25 perc alatt készre sütjük.

Kapcsolat

Termékeinkkel kapcsolatos kérdés esetén vagy további felvilágosításért írj nekünk az info@vegajo.hu e-mail címre!