Kukoricás csirkemell görög salátával

Csirkemell salátával

Hozzávalók

4 adaghoz: 
– 0,6 kg csirkemell
-fűszerek: só, bors, kakukkfű
-1 doboz Fino Vegajó Vegaföl
-150 g kukorica
-100 g Fino Vegajó Trapi

Saláta:
-150 g uborka
-4 db paradicsom
-100 g Fino Vegajó Fehér Kocka
-4 db paradicsom
-1 szál újhagyma vagy fél fej lilahagyma
-fűszerek: só, bors, bazsalikom

Elkészítés

A csirkemellet befűszerezzük, majd rétegezzük a Vegaföllel, a Trapival és a kukoricával. 200 fokos sütőben alsó-felső sütéssel készre sütjük.

Félidőnél a felesleges vizet öntsük le alóla.

Ameddig sül elkészítjük a görög salátát: felvágjuk az uborkát, a paradicsomot, és a választott hagymát. Beleszórjuk a Fehér Kockát, mely hozni fogja az igazi Fetás ízélményt és fűszerezzük.

Főtt kölessel tálaljuk.

Kapcsolat

Termékeinkkel kapcsolatos kérdés esetén vagy további felvilágosításért írj nekünk az info@vegajo.hu e-mail címre!