Kukoricás csirkemell görög salátával
Csirkemell salátával
Hozzávalók
4 adaghoz:
– 0,6 kg csirkemell
-fűszerek: só, bors, kakukkfű
-1 doboz Fino Vegajó Vegaföl
-150 g kukorica
-100 g Fino Vegajó Trapi
Saláta:
-150 g uborka
-4 db paradicsom
-100 g Fino Vegajó Fehér Kocka
-4 db paradicsom
-1 szál újhagyma vagy fél fej lilahagyma
-fűszerek: só, bors, bazsalikom
Elkészítés
A csirkemellet befűszerezzük, majd rétegezzük a Vegaföllel, a Trapival és a kukoricával. 200 fokos sütőben alsó-felső sütéssel készre sütjük.
Félidőnél a felesleges vizet öntsük le alóla.
Ameddig sül elkészítjük a görög salátát: felvágjuk az uborkát, a paradicsomot, és a választott hagymát. Beleszórjuk a Fehér Kockát, mely hozni fogja az igazi Fetás ízélményt és fűszerezzük.
Főtt kölessel tálaljuk.