Diós bejgli ízvilágú protein palacsinta

Palacsinta

Hozzávalók

6 adaghoz:

Palacsinta: 
-120 g vegán fehérje por
-120 g gluténmentes zabliszt
-500 ml víz
-ízlés szerint édesítőszer
-1 ek.vanília aroma 

Töltelék:
-1 csomag gluténmentes vaníliás puding 
-300 g cukormentes növényi tej

Krémesítéshez:
-1 doboz @finovegajo Vegaföl
-100 g dió
-1 ek. fahéj
-1/2 citrom leve + reszelt héja

Díszítés: 
-cukormentes növényi hab
-színezéshez: céklapor

Elkészítés

A vaníliás pudingot csomómentesre keverjük a növényi tejjel, valamint az édesítőszerrel. Ezután sűrűsödésig főzzük. Hozzáadjuk a  Vegafölt, valamint a diót és az ízesítőket. 
Hagyjuk kihűlni a töltelékünket.
A palacsintához a vegán fehérjét a zabliszttel, ízesítőkkel, valamint a vízzel leturmixoljuk. Egy tapadásmentes serpenyőben egy spatula segítségével eloszlatjuk. Hagyjuk szépen megsülni oldalanként, így csodásan fordítható. 
Ahogy kihűlt megkenjük a töltelékkel, felcsavarjuk, majd fogyaszthatjuk is.

Kapcsolat

Termékeinkkel kapcsolatos kérdés esetén vagy további felvilágosításért írj nekünk az info@vegajo.hu e-mail címre!