Diós bejgli ízvilágú protein palacsinta
Palacsinta
Hozzávalók
6 adaghoz:
Palacsinta:
-120 g vegán fehérje por
-120 g gluténmentes zabliszt
-500 ml víz
-ízlés szerint édesítőszer
-1 ek.vanília aroma
Töltelék:
-1 csomag gluténmentes vaníliás puding
-300 g cukormentes növényi tej
Krémesítéshez:
-1 doboz @finovegajo Vegaföl
-100 g dió
-1 ek. fahéj
-1/2 citrom leve + reszelt héja
Díszítés:
-cukormentes növényi hab
-színezéshez: céklapor
Elkészítés
A vaníliás pudingot csomómentesre keverjük a növényi tejjel, valamint az édesítőszerrel. Ezután sűrűsödésig főzzük. Hozzáadjuk a Vegafölt, valamint a diót és az ízesítőket.
Hagyjuk kihűlni a töltelékünket.
A palacsintához a vegán fehérjét a zabliszttel, ízesítőkkel, valamint a vízzel leturmixoljuk. Egy tapadásmentes serpenyőben egy spatula segítségével eloszlatjuk. Hagyjuk szépen megsülni oldalanként, így csodásan fordítható.
Ahogy kihűlt megkenjük a töltelékkel, felcsavarjuk, majd fogyaszthatjuk is.