Diétás gyümölcskenyér

Gyümölcskenyér

Hozzávalók

12 szelethez: 
-200 g gluténmentes kenyérliszt
-1 csomag sütőpor
-1 csomag gluténmentes vaníliás pudingpor
-150 g Vegajó Vegaföl
-250 ml víz
-20 ml citromlé
-1 db citrom reszelt héja
-15 ml édesítőszer
-100 g ribizli

Krém:
-150 g Vegajó Vegaföl
-2 ek. Vegajó Cottage
-ízlés szerint édesítőszer, citromlé

Elkészítés

A száraz alapanyagokat összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a Vegafölt a vízzel, citromlével és édesítőszerrel. Jól kidolgozzuk. Hozzáforgatjuk a ribizlit és a reszelt citromhéjat. A masszát egy vekni formába öntjük és 200 fokon 40 perc alatt készre sütjük. Ahogy kész hagyjuk teljesen kihűlni. Kikeverjük a krémet, ezzel megkenjük a tetejét, gyümölccsel megszórjuk, és fogyaszthatjuk.

Kapcsolat

Termékeinkkel kapcsolatos kérdés esetén vagy további felvilágosításért írj nekünk az info@vegajo.hu e-mail címre!