Citromfűkrémes, crunchy édesburgonya gnocchi
Gnocchi
Hozzávalók
-250 g előfagyasztott édesburgonya gnocchi
-pici olívaolaj spray
-100 g Trapi
Krém:
-1 marék citromfű + 1 marék petrezselyem vegyesen
-só, bors
-150 g Vegaföl
Elkészítés
A fagyos gnocchikat megfújjuk olívaolaj sprayvel, majd 200 fokon 15 perc alatt ropogósra sütjük. Közben a citromfüvet a petrezselyemmel összevágjuk, majd a fele részét a sóval, borssal együtt a Vegafölhöz adjuk, és így kikeverjük az öntetet.
A kész gnocchik tetejére Trapit reszelünk, majd megszórjuk a maradék zöldfűszerrel. Az elkészített krémmel tálaljuk.
Tökéletes vendégváró finomság egy grillpartihoz, vagy akár snack a mindennapokra.