Pumpkin Spice “Cheesecake”

Pumpkin Spice “Cheesecake”

Hozzávalók:

  • 500 g sült sütőtök
  • 1 doboz finovegajo natúr Trapi krém
  • 2 kk.pumpkin spice fűszerkeverék (őrölt:fahéj,szerecsendió,szegfűszeg,gyömbér; és eritrit elegye)
  • 1 üveg vaníliaroma
  • 10 ml folyékony édesítőszer
  • 60 g vegán vaníliás vagy sós karamellás fehérjepor
  • 50 ml cukormentes kókusztej

Tetejére:

  • Piemonti mogyorókrém
  • Választott magvak (pl. dió, mogyoró, mandula)

Elkészítés

Az összes hozzávalót egy turmixgépbe tesszük, és egynemű, krémes állagúvá turmixoljuk.

A kapott masszát egy választott formába simítjuk, majd tetszés szerint díszítjük mogyorókrémmel és magvakkal.

2–3 órára a fagyasztóba helyezzük, amíg megdermed. A legjobb akár egy éjszakát hűtőben pihentetni. 

 

Miután megszilárdult, szeletelhető, krémes és illatos őszi finomságot kapunk.