Epres-diós túrógombóc

Túrógombóc

Hozzávalók

3 adaghoz:

Alap:
– 1 doboz Vegajó Cottage
– 60 g vegán vaníliás fehérje
– 100 ml víz
– 3-4 g folyékony édesítőszer (ízlés szerint)

Töltelék:
– friss eper

“Panír”:
– 30 g darált dió
– 20 g por eritrit

Öntet / adag:
– 1 kk. Vegajó Vegaföl
– 1 kk. vaníliás fehérje por
– 2 g folyékony édesítőszer
– 50-60 ml víz (attól függ mennyire szeretnénk krémesre)

Elkészítés

Az alap hozzávalóit összedolgozzuk (annyi vízzel keverjük ki, hogy jól gyúrható gombócokat kapjunk, fehérje típusától függően lehet picit kevesebb vagy több is a megadott mennyiséghez képest), majd gombócokat formázunk belőle, amiket egyenként megtöltünk egy félbevágott eperrel.

A “panírhoz” a diót az eritrittel ledaráljuk, majd a már kész gombócokat bele forgatjuk.

Az öntetet kikeverjük, majd ízlésesen rácsorgatva tálaljuk!

Kapcsolat

Termékeinkkel kapcsolatos kérdés esetén vagy további felvilágosításért írj nekünk az info@vegajo.hu e-mail címre!