Pumpkin Spice “Cheesecake”
Pumpkin Spice “Cheesecake”
Hozzávalók:
- 500 g sült sütőtök
- 1 doboz finovegajo natúr Trapi krém
- 2 kk.pumpkin spice fűszerkeverék (őrölt:fahéj,szerecsendió,szegfűszeg,gyömbér; és eritrit elegye)
- 1 üveg vaníliaroma
- 10 ml folyékony édesítőszer
- 60 g vegán vaníliás vagy sós karamellás fehérjepor
- 50 ml cukormentes kókusztej
Tetejére:
- Piemonti mogyorókrém
- Választott magvak (pl. dió, mogyoró, mandula)
Elkészítés
Az összes hozzávalót egy turmixgépbe tesszük, és egynemű, krémes állagúvá turmixoljuk.
A kapott masszát egy választott formába simítjuk, majd tetszés szerint díszítjük mogyorókrémmel és magvakkal.
2–3 órára a fagyasztóba helyezzük, amíg megdermed. A legjobb akár egy éjszakát hűtőben pihentetni.
Miután megszilárdult, szeletelhető, krémes és illatos őszi finomságot kapunk.