Vegajó krémes trapis tészta
Vegajó krémes trapis tészta								
Hozzávalók (1 adaghoz):
- 1/2 doboz Vegajó Vegaföl
- 1 ek Vegajó Trapikrém
- 120 g csirkemellfilé
- 1 fej pak choi
- 40 g low carb tészta
- só, bors, szerecsendió ízlés szerint
- tálaláshoz: reszelt Vegajó Trapi
Elkészítés
- A csirkemellet megsózzuk, majd egy serpenyőben aranybarnára sütjük.
- Mellé tesszük a hosszában kettévágott pak choit, enyhén megpirítjuk, majd apránként vízzel felöntve puhára pároljuk. Ezután a zöldséget és a húst kivesszük.
- Ugyanabban a serpenyőben a Vegajó Vegafölt, a Trapikrémet, sót, borsot és kevés szerecsendiót összemelegítjük, amíg krémes szószt nem kapunk.
- Hozzá forgatjuk a kifőtt low carb tésztát.
- A tésztát a sült csirkemellel és párolt pakchoival tálaljuk, a tetejére reszelt Vegajó Trapit szórunk.
👉 Egészséges, gyors és krémes egytálétel – tele frissességgel, de Vegajóval igazán különleges!