Vegajó krémes trapis tészta

Vegajó krémes trapis tészta

Hozzávalók (1 adaghoz):

  • 1/2 doboz Vegajó Vegaföl
  • 1 ek Vegajó Trapikrém
  • 120 g csirkemellfilé
  • 1 fej pak choi
  • 40 g low carb tészta
  • só, bors, szerecsendió ízlés szerint
  • tálaláshoz: reszelt Vegajó Trapi

Elkészítés

  1. A csirkemellet megsózzuk, majd egy serpenyőben aranybarnára sütjük.
  2. Mellé tesszük a hosszában kettévágott pak choit, enyhén megpirítjuk, majd apránként vízzel felöntve puhára pároljuk. Ezután a zöldséget és a húst kivesszük.
  3. Ugyanabban a serpenyőben a Vegajó Vegafölt, a Trapikrémet, sót, borsot és kevés szerecsendiót összemelegítjük, amíg krémes szószt nem kapunk.
  4. Hozzá forgatjuk a kifőtt low carb tésztát.
  5. A tésztát a sült csirkemellel és párolt pakchoival tálaljuk, a tetejére reszelt Vegajó Trapit szórunk.

👉 Egészséges, gyors és krémes egytálétel – tele frissességgel, de Vegajóval igazán különleges!