Summer style mango pancake
Summer style mango pancake
Hozzávalók (7 db-hoz):
A palacsintához:
- 100 g csicseriborsóliszt
- 35 g étkezési keményítő
- 1 ek.kurkuma
- 1 kk.sütőpor
- csipet só
- 20 g eritrit
- 1,5-2 dl szénsavas víz (krémes állag elérése a cél)
- 1,5 dl cukormentes kókusztej
- 20 ml olívaolaj
A töltelékhez:
- 300 g mangó
- pici édesítőszer
- 1 doboz g @finovegajo Vegaföl
Díszítéshez:
- mangó kockák
- megmaradt krém
- friss menta
Elkészítés
A palacsinta száraz hozzávalóit kikeverjük, majd elkezdjük hozzáadni a savas vizet. Annyi vizet adjunk hozzá, hogy egy krémes masszát kapjunk. Ezután dolgozzuk tovább a növényi tejjel, majd az olívaolajjal. Az így kapott palacsinta alapot egy enyhén olívaolajjal kikent tapadásmentes serpenyőben oldalanként arany barnára sütjük.
Leturmixoljuk a töltelék hozzávalóit. Ezután hűtőben pihentetjük. Majd a kész palacsintákat a hamis mangós krémmel megtöltve, majd meglocsolva, valamint friss mentával és mangó szemekkel fogyaszthatjuk.