Frozen Pisztáciás tiramisu bar

Frozen Pisztáciás tiramisu bar

Hozzávalók (9 db-hoz):

  • 50 g pisztácia 
  • 200 g @finovegajo Vegan Cottage
  • 90 ml kávé
  • fél üveg rum aroma
  • fel üveg vanília aroma
  • 6 ml Süssina
  • 60 g Pisztáciás vegán fehérjepor

Mártáshoz:

  • 100 g cukormentes étcsokoládé

Tetejére:

  • pisztácia darabok
  • só szórás

Elkészítés

A pisztáciát ledaráljuk. 

Lefőzzük a kávét, majd hozzáadjuk a vanília és a rumaromát, valamint az édesítőszert.

Ezt a darált pisztáciához adjuk a vegán Cottage-val. Majd egyben leturmixoljuk.

A kapott krémet a vegán proteinhez forgatjuk, majd összedolgozzuk. 

Fagyasztóban kidermesztjük, majd olvasztott étcsokoládéba forgatjuk.

Ezután pisztáciával díszítjük.