Frozen Pisztáciás tiramisu bar
Frozen Pisztáciás tiramisu bar
Hozzávalók (9 db-hoz):
- 50 g pisztácia
- 200 g @finovegajo Vegan Cottage
- 90 ml kávé
- fél üveg rum aroma
- fel üveg vanília aroma
- 6 ml Süssina
- 60 g Pisztáciás vegán fehérjepor
Mártáshoz:
- 100 g cukormentes étcsokoládé
Tetejére:
- pisztácia darabok
- só szórás
Elkészítés
A pisztáciát ledaráljuk.
Lefőzzük a kávét, majd hozzáadjuk a vanília és a rumaromát, valamint az édesítőszert.
Ezt a darált pisztáciához adjuk a vegán Cottage-val. Majd egyben leturmixoljuk.
A kapott krémet a vegán proteinhez forgatjuk, majd összedolgozzuk.
Fagyasztóban kidermesztjük, majd olvasztott étcsokoládéba forgatjuk.
Ezután pisztáciával díszítjük.