Málnás, banános, étcsokoládés brownie
brownie
Hozzávalók (egy kb. 25×25 cm-es tepsihez):
- 10 dkg (70%-os) étcsokoládé
- 10 dkg margarin
- 20 dkg Fino Vegajó Cottage
- 2 darab (kb. 25 dkg tisztítva) érett banán
- 5 dkg cukor
- 3 tojás
- 5 dkg liszt
- csipet só
- 10 dkg málna
Elkészítés
1. A csokoládét és a margarint vízgőz felett vagy mikróban összeolvasztjuk, majd simára keverjük. A Fino Vegajó cottage krémet és a banánt összeturmixoljuk.
2. Az egész tojásokat a cukorral kihabosítjuk, hozzáadjuk a banános krémet és a csokoládés
keveréket, majd beleforgatjuk a lisztet és a sót. Simára keverjük.
3. Sütőpapírral bélelt, kb. 25×25 cm-es tepsibe öntjük, a tetejét megszórjuk a málnával. 180
°C-ra előmelegített sütőben 25 percig sütjük (ilyenkor még ragacsos, ha beleszúrunk egy tűt,
de nem kell tovább sütni, mert akkor kiszárad). Hagyjuk kihűlni, felszeletelve tálaljuk.