Édesburgonya wrap
Wrap
Hozzávalók
3 részre osztva főételként vagy 6 adaghoz snacknek:
-350 g édesburgonya
-200 g Vegajó Trapi
-100 g füstölt tofu (szójaszószban lepirítva)
-100 g savanyú káposzta
-100 g fejes saláta
Öntet:
-50 g cukormentes ketchup + 10 g dijoni mustár
Elkészítés
Az édesburgonyából egy mandolin szeletelő segítségével egyforma vékony szeleteket vágunk. Egy sütőpapírral bélelt tepsiben eloszlatjuk az édesburgonyát úgy, hogy félig fedjék egymást.
Ezután lereszeljük a Vegajó Trapit, és eloszlatjuk a tetején. 180-200 fokon gratin üzemmódban (ha nincs ilyen funkciód alsó-felső sütés is jó lesz) 30 percig sütjük. Az így kapott alapot hosszában megtöltjük a választott feltétekkel, meglocsoljuk az öntettel, majd szorosan felcsavarjuk.
Amennyiben snacket szeretnénk készíteni, úgy 6 részre osztjuk. Amennyiben főétkezésként fogyasztanánk, egy nagy adag friss salátát még készítsünk mellé, és 3 részre osszuk.